Istoric

Un proiect inceput in 2008, rezultatul cumularii experientei individuale a celor doi parteneri, specializati in litigii si arbitraj comercial. De la doi avocati in 2008, patru in 2009, sase in 2010 si opt in 2011 echipa s-a dezvoltat, incet dar durabil, prin aportul tinerilor colaboratori.

Anii de criza 2012-2013 au sudat echipa si s-a reusit mentinerea nucleului dar si a principalilor clienti si colaboratori. Perioada caracterizata prin lipsa resurselor, blocaje financiare si un numar galopant de insolvente a codus la o reorientare a marilor firme de avocatura in piata litigiilor. Cu toate acestea societatea si-a mentinut parcursul bun si chiar a imbunatatit performantele financiare. Anul 2015 a adus o crestere constanta si sustinuta ceea ce a permis marirea echipei de avocati.

Mentinerea relatiei cu partenerii de traditie, cresterea constanta a portofoliului prin implicarea in noi proiecte dar mai ales specializarea stricta in domeniul litigiilor si arbitrajului ne-a permis sa oferim clientilor nostrii servicii de cea mai buna calitate – mediere, asistenta si reprezentare in proceduri jurisdictionale, insolventa si executare silita.

Ne manifestam activ in domeniul achizitiilor publice, prin consultanta la redactarea ofertelor si reprezentare in faza contencioasa. Din 2010 experienta acumulata ca avocati in procedura de insolventa s-a concretizat in demararea unui nou proiect – Cabinetul de Insolventa Predoi Marius.

Strategia de dezvoltare presupune consolidarea pozitiei in aceeasi arie de expertiza (litigii, arbitraj, insolventa, achizitii publice) largirea echipei prin cooptarea de noi colaboratori si mentinerea flexibilitatii necesare adaptarii la necesitatile clientilor.