Echipa

Marius Predoi – avocat definitiv, partener fondator si coordonator al Societatii Civile de Avocati “Predoi si Asociatii”.

A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Nicolae Titulescu, promotia 2001 si a obtinut licenta in drept la Universitatea Bucuresti. Este membru al Baroului Bucuresti din anul 2002 si avocat definitiv din anul 2004, avand dreptul de a pune concluzii in fata Inaltei Curti de Casatie si Justitie si a Curtii Constitutionale.

Cu peste 13 ani de experienta in avocatura de litigii, Marius Predoi a reprezentat atat persoane fizice si juridice, romane si straine, dar si autoritati publice in domenii variate, de la dispute contractuale si achizitii publice, la insolventa si contencios administrativ. In randul clientilor reprezentati se regasesc mari companii romane si straine din sectorul privat (precum Romstrade, Blue Air, Strabag, Electrica Serv, Blue Aero, Sobis Solutions, Alien Concept, Eol Facility) dar si autoritati si companii publice (CNADNR SA, Compania de Apa Olt, Hidroserv SA, RADET Bucuresti, Municipiul Campina, Consiliul Local Faurei, Orasul Sebis).

A reprezentat cu succes persoane publice (functionari si demnitari) obtinand anularea unor rapoarte de incompatibilitate emise de Agentia Nationala de Integritate (inclusiv pentru membrii ai Parlamentul Romaniei) dar si persoane juridice beneficiare de fonduri europene, obtinand desfiintarea unor acte administrative de aplicare a unor corectii financiare de peste 14 milioane lei.

A imbinat experienta practica cu o permanenta pregarire profesionala, urmand cursuri de perfectionare in procedura civila, achizitii publice si contracte FIDIC. A asigurat asistenta juridica si in alte domenii, precum energie regenerabila (proiectul fotovoltaic Lumina Solar, parcurile eoliene ES1 si ES2 din localitatea Ghermanesti, jud. Vaslui) sau real-estate.

Este vorbitor de limba engleza si italiana.

marius@predoisiasociatii.ro

Corina Livia Predoi – avocat definitiv, partener fondator al Societatii Civile de Avocati “Predoi si Asociatii”.

Corina este absolventa a Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Nicolae Titulescu, promotia 2001 si a obtinut licenta in drept la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti. A urmat si absolvit programul de Master din cadrul Universitatii Nicolae Titulescu, cu specializarea Stiinte Penale. Este membra a Baroului Bucuresti din anul 2005 si avocat definitiv din anul 2006, avand dreptul de a pune concluzii in fata Inaltei Curti de Casatie si Justitie si a Curtii Constitutionale. Anterior infiintarii societatii Corina a fost colaborator in cadrul Cabinetului individual de avocatura “Dinu Marin” si a Cabinetului individual de avocatura “Predoi Marius”. Corina are o bogata experienta in asistenta si reprezentarea clientilor in litigii de drept comercial (litigii cu profesionisti), insolventa, drept civil si drept penal al afacerilor.

Vorbeste limba engleza.

corina@predoisiasociatii.ro

Sergiu Iliescu – avocat definitiv colaborator in cadrul Societatii Civile de Avocati “Predoi si Asociatii”.

Sergiu este cel mai vechi membru al echipei, alaturandu-se celor doi parteneri fondatori inca din anul 2008. A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii “ Hyperion“ din Bucuresti promotia 1999 si a sustinut in acelasi an examenul de licenta in cadrul Academiei de Politie” Alexandru Ioan Cuza” – Facultatea de Drept.

Este membru al Baroului Bucuresti din anul 2010 si avocat definitiv din anul 2012, anterior promovarii examenului de admitere in profesie activand in calitate de paralegal in cadrul societatii.

A participat la mai multe conferinte de pregatire profesionala – “ Intelegerea si aplicarea Noului Cod de Procedura Civila” in anul 2012 si 2013, “ Conferinta extraordinara NCPC Big Four ” in anul 2013, “ Probleme dificile de procedura civila” in anul 2015 .

Sergiu Iliescu are o bogata experienta in dreptul societar (modificari ale actelor constitutive, fuziuni, divizari, lichidari voluntare, exluderi asociati), insolventa si achizitii publice.

Este vorbitor de limba engleza.

sergiu@predoisiasociatii.ro

Gabriela Cosmina Oltean – avocat definitiv colaborator in cadrul Societatii Civile de Avocati “Predoi si Asociatii”.

Cosmina a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii “ Titu Maiorescu “ din Bucuresti promotia 2007 dar si un masterat cu specializarea “ Drept Civil si Drept Procesual Civil Aprofundat “ in anul 2008 in cadrul aceleiasi institutii de invatamant. Este membra a Baroului Bucuresti din anul 2008 si avocat definitiv din anul 2010, an in care s-a alaturat echipei “Predoi si Asociatii”.

In permanenta preocupare pentru pregatirea profesionala Cosmina Oltean a participat la mai multe conferinte si seminarii precum “ Intelegerea si aplicarea Noului Cod de Procedura Civila” in anul 2012 si 2013, “ Conferinta extraordinara NCPC Big Four ” in anul 2013, “ Probleme dificile de procedura civila” in anul 2015 .

Cosmina este un avocat cu o experienta bogata si diversa in litigii comerciale (cu profesionisti), proprietate intelectuala si insolventa, reprezentand cu succes clientii societatii in fata instantelor din Bucuresti si din tara dar si in fata Curtii de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei.

Vobeste limba engleza si italiana

cosmina@predoisiasociatii.ro

Daniel Catalin Chifor – avocat stagiar colaborator.

Daniel este cel mai nou membru al echipei “Predoi si Asociatii” (decembrie 2015), ocupand aceasta pozitie in urma unui proces de selectie pentru care au fost primite peste 80 de aplicatii. A absolvit Facultatea de Drept a Universitatii “Titu Maiorescu” din Bucuresti, promotia 2015, sustinand lucrarea de licenta cu denumirea ”Particularități ale procedurii arbitrale cu specială privire la principiul legalității”; a fost admis in profesia de avocat in cadrul examenului din septembrie 2015, examen cu o rata de promovare de doar 10%.

Daniel isi desfasoara activitatea sub indrumarea avocatului coordonator Marius Predoi, urmarind aplicarea cunostiintelor teoretice acumulate in practica avocatiala de litigii. Daniel este masterand in domeniul “Drept civil aprofundat si drept procesual civil aprofundat”, program de master organizat de catre Universitatea “Titu Maiorescu” si cursantin cadrul Institutului National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor.

Este coautor (sub coordonarea lui Andrei Tinu) al volumului ”Dezbateri Universitare: Culegere de discursuri”, ediția 2013, edit. Univ. Titu Maiorescu, București, 2013 si autor al unui articol prezentat in cadrul Sesiunii de comunicări științifice studențești, ediția a XX-a, din cadrul Universitatii ”Titu Maiorescu” din Bucuresti.

daniel@predoisiasociatii.ro