Despre noi

O echipa tanara si entuziasta compusa din 6 avocati, un paralegal si un office asistent.

Desi media de varsta a echipei nu depasesete 31 de ani, experienta cumulata a celor care o compun se apropie de 50.

Litigii! Litigii! Litigii!

Acesta este “crezul” nostru. Ne-a format, pregatit si perfectionat ca avocati de litigii, abordand teme variate, de la dispute contractuale la proprietate intelectuala, de la insolventa la contencios administrativ si de la achizitii publice la proprietate si real-estate.

Un “adversar” de temut in domeniul litigiilor de achizitii publice, am reprezentat jucatori de seama in piata, atat in litigiile privitoare la atribuirea contractului (C.N.S.C. si Curti de Apel) cat si in litigiile privitoare la executarea contractului, dar si in contestatii impotriva Notelor de aplicare a corectiilor financiare emise in baza Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 66/2011.

In materie de insolventa reprezentam atat societati supuse procedurii cat si creditori, beneficiind si de experienta si pregatirea avocatului coordonator Marius Predoi, practician in insolventa din anul 2010.

Toate mijloacele moderne de comunicare – telefon, fax, mail, ne ajuta sa fim in permanenta la dispozitia clientilor nostri si sa le oferim cele mai bune si rapide solutii. Utilizam aplicatii moderne de acces la date si informatii pentru a fi conectati la modificarile legislative sau noutatile jurisprudentiale. “Predoi si Asociatii” utilizeaza programul legislativ on-line “Lege 5”, dezvoltat de Indaco, cu care colaboram de peste 7 ani. Am implementat aplicatia “ApisLex” dezvoltata de catre Cloud Business Solutions, aplicatie care ne permite sa avem o evidenta electronica a dosarelor cu alarma de termen, acces instant si on-line la documentele generate si un sistem modern si transparent de facturare pe baza de time-sheet. Suntem abonati la Biblioteca on-line “Hamangiu” si la alte diverse periodice si publicatii care ne ajuta sa ne perfectionam permanent.