Arii de expertiza

LITIGII

Abordam intregul spectru de litigii civile, insa activitatea noastra este concentrata in domeniul litigiilor cu profesionisti. Peste 90% din clientii nostrii sunt societati comerciale, cu activitati variate – constructii, transporturi, servicii financiare, utilitati publice, productie si automatizare, asigurari, tehnologia informatiei, etc.

Recuperari de creante, anulari, rezilieri sau rezolutiuni de contracte, contestatii la executare, dispute societare, masuri asiguratorii. Avem o lunga si buna colaborare cu Birouri de Executori Judecatoresti din circumscriptia mai multor Curti de Apel, ceea ce a permis recuperarea rapida si cu costuri foarte mici a creantelor pentru clientii nostri, politica de onorarii incluzand si stabilirea unor onorarii de succes.

In contenciosul administrativ, in afara achizitiilor publice, care se contureaza ca un domeniu distinct, am reprezentat cu succes persoane fizice si juridice in actiuni de desfiintare a unor acte administrative variate, de la autorizatii de constructie si hotarari de Consiliu Local la rapoarte ale Agentiei Nationale de Integritate si acte administrative cu caracter normativ.

ACHIZITII PUBLICE

Inca din anul 2009 ne-am manifestat activ in piata achizitiilor publice, reprezentand atat operatori economici cat si Autoritati Contractante. Asiguram reprezentarea in litigiile privitoare la atribuirea contractului (Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor si Curti de Apel) cat si in litigiile privitoare la executarea contractului (pretentii contractuale, rezolutiune/reziliere, anulare, constatatarea nulitatii, etc.) dar si in contestatii impotriva Notelor de aplicare a corectiilor financiare emise in baza Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 66/2011, privind prevenirea, constatarea şi sancţionarea neregulilor apărute în obţinerea şi utilizarea fondurilor europene şi/sau a fondurilor publice naţionale aferente acestora.

INSOLVENTA

In materie de insolventa reprezentam atat societati supuse procedurii cat si creditori, beneficiind si de experienta si pregatirea avocatului coordonator Marius Predoi, practician in insolventa inca din anul 2010. Am cautat sa imbinam interesul superior al clientului cu posibilitatile reale de recuperare a creantelor, fiind orientati spre gasirea si acceptarea unor planuri de reorganizare sau a unor concordate preventive care sa asigure continuarea activitatii debitorilor si asigurarea recuperarii creantelor.

ARBITRAJ SI MEDIERE

Asistam si reprezentam atat societati comerciale cat si persoane fizice in proceduri alternative de solutionare a disputelor, incercand sa oferim cele mai rapide si putin costisitoare solutii pentru clientii nostri.